Magic News

Filmul „Ambulance” surprinde acțiunea la superlativ, cu Jake Gyllenhaal, în luna martie

„Ambulance” („Ambulanța: Salvare contracronometru”) este un nou thriller de acțiune american, regizat și produs de Michael Bay, care ajunge în luna martie pe marile ecrane din România.

Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II și Eiza Gonzalez sunt principalele staruri din filmul lui Michael Bay,  povestea a doi tâlhari care execută un jaf eșuat și ajung să fure o ambulanță pentru a scăpa. Începe o cursă contracronometru pentru a-și salva propriile vieți, dar și pentru a salva viețile celor captivi în mașină, un paramedic și un ofițer de poliție în stare critică, prinși la mijloc și nevinovați.

O coproducție între New Republic Pictures, Endeavour Content, Project X Entertainment și Bay Films, „Ambulance” se bazează pe filmul danez cu același nume, din 2005, creat de Laurits Munch-Petersen și Lars Andreas Pedersen.

Noi scene explozie de acțiune de la Michael Bay

Proiectul a fost anunțat pentru prima dată în august 2015, cu Phillip Noyce în poziția de regizor. În 2017 a fost înlocuit de Navot Papushado și Aharon Keshales, ambii fiind înlocuiți definitiv, în cele din urmă, de Bay, în 2020. „Ambulance” marchează primul efort regizoral al regizorului de la filmul Netflix „6 Underground”, lansat în 2019. 

Continuarea AICI