Magic News

Charlize Theron debutează în Universul Marvel cu personajul Clea

După debutul de succes al filmului „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, actrița Charlize Theron a postat pe contul de Instagram prima imagine oficială în rolul personajului Clea, prezentat în scena de la mijlocul creditelor filmului Marvel Studios, informează Variety.

Postarea actriței câștigătoare de Oscar confirmă oficial prezența ei în universul Marvel, deși au existat mai multe zvonuri privind castingul ei pentru rolul Clea.

În filmul cu Benedict Cumberbatch, Theron apare în costume de vrăjitor în timp ce protagonistul Stephen Strange se plimbă pe stradă. Ea îi spune că acțiunile sale din multivers au provocat o „incursiune” între universuri, ceea ce, după cum pare, nu este un lucru bun. După ce a dezvăluit un portal către Dimensiunea Întunecată – casa lui Clea – ea îi cere lui Strange să i se alăture pentru a repara daunele, iar el o face.

În benzile desenate Marvel, Clea este o vrăjitoare cu o descendență directă a lui Dormammu, stăpânul Dimensiunii Întunecate care s-a confruntat cu Strange în punctul culminant al filmului „Doctor Strange” din 2016. În cele din urmă, Clea și Strange se căsătoresc, dar Clea trebuie să facă naveta între Dimensiunea Întunecată și realitatea lui Strange, care, în mod firesc, pune o oarecare presiune asupra relației lor.

Continuarea AICI