Magic News

„Trei kilometri până la capătul lumii”, în regia lui Emanuel Pârvu, va avea premiera mondială în Competiția Oficială la Cannes 2024

„Trei kilometri până la capătul lumii”, în regia lui Emanuel Pârvu, a fost selectat în Competiția Oficială a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes care va avea loc între 14 și 25 mai.

Sinopsis-ul oficial spune că: Adi este un adolescent de 17 ani, dintr-un sat din Delta Dunării, care, prin eforturile părinților săi, învață la Tulcea. Venit acasă în vacanța de vară, Adi se simte bine alături de familia sa și de prietena lui cea mai bună, Ilinca. Atunci când familia este confruntată violent cu un adevăr pe care nu îl pot nici ințelege, nici accepta, dragostea necondiționată pe care Adi ar trebui să o primească de la părinții săi dispare brusc, iar lui Adi îi rămâne o singură soluție.

Regizor: „Competiția Oficială la Cannes este ceva ce, ca regizor, probabil visezi toată viața, locul în care îți dorești sa îți fie văzute filmele, unde dorești să fii. Sunt atât de multe "cărări" pe care, la un moment dat, o poți lua – de la ideea filmului la scenariu, de la locații la filmarea propriu-zisă, de la actorie la montaj, încât nici nu mai știi exact de unde s-a legat. Sigur de la Dumnezeu. Un mare mulțumesc tuturor celor implicați, am făcut împreună o echipă minunată și iată și prima noastră (mare) recunoaștere.” a spus Emanuel Pârvu.

Continuarea AICI