Magic News

Carys, fiica actriţei Catherine Zeta-Jones, şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o rochie iconică a mamei ei

Carys, fiica actorilor Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, a împlnit 21 de ani şi pentru acest moment special şi-a ales o superbă rochie din garderoba mamei sale.

Pentru petrecerea de 21 de ani, Carys Douglas a mizat pe un model rafinat și senzual, o creaţie Ungaro, purtată de Catherine Zeta-Jones la MTV Movie Awards în 1999. În fotografiile de la petrecere, postate pe contul ei de Instagram, Carys pozează într-o rochie din mătase și dantelă cu bretele subțiri.


Este un look pe care fanii lui Catherine Zeta-Jones l-au recunoscut imediat, fiind vorba despre ţinuta cu care actriţa a apărut pe covorul roșu al MTV Movie Awards în 1999. La acea vreme, actrița galeză promova filmul “The Mask of Zorro”, pentru care a fost nominalizată alături de Antonio Banderas.


Catherine i-a împrumutat cu bucurie rochia fiicei sale şi a dezvăluit câteva fotografii cu Carys în copilărie: “Ești bucuria vieții mele. Cei 21 de ani în care te-am privit cum ai înflorit în femeia incredibilă care ești astăzi reprezintă un dar de la Dumnezeu pe care nu îl iau niciodată ca pe ceva de la sine înțeles și pe care îl prețuiesc în fiecare zi din viața mea. Îți mulțumesc pentru că ești tu. Te iubesc din toată inima mea. Mamă”, a scris ea.