Thrive

În pandemie, INNA a devenit bucureşteancă

INNA a fost în direct în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu. Artista a vorbit despre emisiunea “The Masked Singer” de pe PRO TV, despre perioada pandemiei pe care a petrecut-o în Bucureşti, dar şi despre ritualul său de dimineaţă.

“Este cel mai secretos show din România”, a declarat artista despre “The Masked Singer” “O să aveţi foarte multe surprize…. Nu m-aş fi aşteptat niciodată că toate personajele acestea au putut să se ascundă în spatele măştilor”.

“Cea mai mare nebunie este că până acum noi nu am putut să ghicim niciun personaj de sub mască”, a declarat INNA.

Ea ne-a povestit despre ultimele 6 luni, pe care le-a descris ca fiind cele mai complicate din viaţa sa din ultimii 12 ani. “Îmi lipseşte foarte mult scena, îmi lipsesc călătoriile, fanii mei.”

În schimb, a avut mai mult timp să stea în studio, să fie alături de familie, să descopere Bucureştiul. “Vara asta m-am bucurat de Bucureşti şi de cele mai frumoase zone”.

“E o energie specială în Bucureşti”, spune INNA, o energie pe care o compară cu cea pe care o găseşte în Barcelona sau Mexico City. “Chiar îmi place foarte mult Bucureştiul!”

INNA merge la studio în fiecare zi, iar duminică va fi la un concert hip-hop. Ea ne-a mărturisit că a fost foarte precaută în această perioadă. “Sunt precaută aşa cum am fost tot timpul”.

Ne-a vorbit şi despre bunica ei, cu care vorbeşte zilnic la telefon şi ne-a spus ce ritualuri are dimineaţa.