Magic News

Şerban Copoţ şi-a botezat fetiţa. Imagini de la eveniment

Şerban Copoţ şi soţia lui, Roxana, şi-au botezat fetiţa, cei doi organizând un eveniment restrâns la care au participat familia şi prietenii apropiaţi.

Fostul membru Animal X a dezvăluit imagini inedite de la botezul fetiţei lui în vârstă de 7 luni.

„Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfârşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubeie.”, a scris Șerban Copoț.

Şerban Copoţ este împreună cu Roxana de 15 ani, cei doi mai având doi băieţi, Tudor şi Alex.

A fost o imensă bucurie pentru Şerban să devină tată de fată. Pe 18 noiembrie, el anunţa naşterea micuţei şi îi făcea o declaraţie emoţionantă soţiei lui.

"La ora 07.40 iubita mea soţie a adus pe lume o fetiţa sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoţie şi recunoştinţă de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteţi voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să inţelegem niciodată pe deplin - MAMA. Inchin un pahar in cinstea tuturor mamelor si inchei prin a spune ca " Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului".