Magic News

Ce spune Anghel Damian despre relaţia cu Lia Bugnar. Între ei este o diferenţă de vârstă de 23 de ani

Actorul Anghel Damian a fost invitat în platoul emisiunii La Măruţă, unde a vorbit despre viaţa profesională, dar şi cea personală.

Anghel joacă în serialul “Vlad” şi a dezvăluit că a fost o perioadă stresantă când a scris sezonul final al producţiei.

„A fost o presiune, pentru că atunci când ești într-un serial de o asemenea anvergură, nu te gândești niciodată: bă, la un moment dat o să fie un sfârșit, pentru că povestea merge, încerci să o complici. Și la un moment dat într-adevăr e finalul acela. E ca în viață, la un moment dat se termină și nu-ți vine să crezi. Trebuie să fii foarte atent, pentru că sunt atâtea povești, atâtea personaje, nu știi niciodată cum sunt atașamentele telespectatorilor față de cine, cum, în ce fel...Responsabilitatea este în mâinile tale.”

Anghel Damian a vorbit şi despre Lia Bugnar, partenera lui de viaţă, cu care  are o relaţie de 8 ani.

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la Vlad. Eu am învățat enorm de mult de la ea. Nu ne criticăm. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație fericită, armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spus Anghel Damian.

Între cei doi este o diferenţă de vârstă de 23 de ani, Lia având 52 de ani, iar Anghel, 29, ceea ce a suscitat de-a lungul timpului mai multe comentarii.

Într-un interviu din 2020, Lia încerca să lămurească lucrurile: „Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”.