Magic News

Smiley şi Gina Pistol sunt protagoniştii celui mai fierbinte videoclip al acestei ierni, “Mi-aduc aminte”

Smiley a lansat videoclipul piesei “Mi-aduc aminte”, al patrulea episod din serialul muzical “Mai mult de-o viaţă”, iar clipul are deja sute de mii de vizualizări.

Era de aşteptat pentru că în videoclip apar Smiley şi Gina Pistol, iubita lui, iar unele secevenţe sunt pline de erotism. Artistul apare în secvenţe de dragoste alături de Gina Pistol, cu nopţi fierbinţi începute pe timp de zi, în public, într-o avalanşă de amintiri şi iluzii.

„Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna, oricât te-ai abate de la drumul drept, din ambiţii, greşeli, dureri, gelozii, derive, etape diverse, ele revin din când în când şi luptă să rămână până la sfârşit. „Mi-aduc aminte” este glasul destinului care plantează iubirea în suflet încă din copilărie şi nu o mai lasă smulsă de nimeni şi de nimic”, povesteşte Smiley despre noua piesă de puzzle din mini-seria sa muzicală.   

După ce primele trei episoade ale serialului, „Locul sfinţeşte omul”, „Nu mai există dup-aia” şi „Purtat de vânt”, au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenţei tumultuoase şi a drumului spre succes a trei buni prieteni, „Mi-aduc aminte” vorbeşte despre dragostea pasională, dar înşelată, care bântuie ani de zile prin destinele protagoniştilor.

„Mi-aduc aminte că promiteai când te iubeam, că mă iubeai, că eu sunt totul pentru tine, dar ştiai, că mă minţeai exact aşa cum respirai.”, spune refrenul piesei „Mi-aduc aminte”, în care tumultul trecutului, iluziile prezentului şi dorinţele viitorului se sting într-un tablou complet al iubirii pasionale.  

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viaţă”, compus din 5 episoade construite ca scurtmetraje care leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music.