Magic News

Staruri pe covorul roşu la Producers Guild of America Awards (PGA)

Sezonul marilor premii se apropie de sfârşit la Hollywood, pe 27 martie urmând să fie decernate cele mai aşteptate trofee: Premiile Oscar.

Până la Oscar, actorii au fost prezenţi la cea de-a 33-a ediţie a Producers Guild of America Awards (PGA), care a avut los la Los Angeles.

Pe covorul roşu şi-au făcut apariţia Will Smith, însoţit de surorile Williams, Andrew Garfueld, Jessica Chastain şi Kirsten Stewart, care a atras toate privirile. Tânara actriţă a fost gazda ceremoniei şi a făcut senzaţie cu rochia sa albă cu corset transparent.

Pelicula CODA (Child of Deaf Adult) a fost desemnat cel mai bun al anului. Remake al filmului francez "La Famille Bélier" de Eric Lartigau (2014), "CODA! spune povestea unei familii cu deficienţe de auz în dificultate. Actori cu deficienţe de auz joacă rolurile principale. Titlul filmului este acronimul pentru "Copil al unui adult surd". 

Spectatorul o urmăreşte pe Ruby, o liceană care aude şi care jonglează între ambiţiile sale muzicale şi dependenţa de familia sa pentru a putea comunica cu lumea "care aude". 

"Encanto" a fost recompensat cu premiul pentru "cea mai bună producţie de film de animaţie", iar "Succession" (HBO) a fost ales "cel mai bun serial dramă".