Magic News

Noi fotografii cu Adele şi iubitul ei. Artista apare fericită şi zâmbitoare

Adele a dezvăluit mai multe fotografii în care apare în compania iubitului ei, Rich Paul, iar fanii artistei pot fi liniştiţi: cei doi sunt foarte apropiaţi şi zâmbitori.

Adele risipeşte asttfel zvonurile legate de despărţirea lor, iar mesajul care însoţeşte fotografiile este: "Time flies”. De curand, cei doi au participat la un meci din NBA, desfăşurat la Cleveland, iar în tribune s-a aflat şi Mary J Blige.


Rich Paul este unul cei mai cunoscuți agenți sportivi din NBA, fiind reprezentantul unor nume mari din baschet, printre care LeBron James, John Wall, Jusuf Nurkic sau Ben Simmons. În 2012, el a fondat compania Klutch Sports Group, iar averea lui e estimată la peste 100 de milioane de dolari.

Pe 5 mai, artista a împlinit 34 de ani, ocazie cu care Adele a recunoscut că este foarte fericită. “Ce schimbare poate aduce un an! Dacă timpul va continua să vindece şi să îndrepte toate cutele din viaţa mea, atunci abia aştept să împlinesc 60 de ani. Nu am fost niciodată atât de fericită! Atât de multe lecţii, atât de multe binecuvântări pentru care să fii recunoscătoare!”

Adele a revenit anul trecut, lansând albumul “30” în care cântă dragostea pentru fiul ei, durerea şi speranţele, iar discul a devenit cel mai bine vândut material în 2021 în Statele Unite şi UK.