Magic News

Anthony Hopkins, supermodel pentru un brand celebru la 84 de ani

La 84 de ani, Anthony Hopkins a acceptat să fie model pentru un brand celebru, extrem de iubit de pasionaţii de modă.

Actorul este vedeta campaniei pentru toamna 2022 a brandului Loewe, pentru care a pozat îmbrăcat în două ţinute diferite. Într-una dintre fotografii, Hopkins are un outfit all black, compus dintr-un hanorac cu logo, pantaloni negri şi adidaşi. La picioarele lui se află o geantă Loewe. În a doua fotografie, actorul poartă o bluză colorată cu un desen pe care este imprimată o imagine cu gogoşi, un palton negru şi arată cu degetul spre o geantă Loewe.


“For some fun, today’s gig is modeling”, a scris câştigătorul de Oscar, BAFTA şi Emmy, care nu se află la prima colaborare, el pozând în trecut pentru brandurile de lux Brioni şi Loro Piana.

Iar starul din „Silence of the Lambs” este în mod clar interesat de industria modei, deoarece își conduce propria companie de parfumuri și lumânări și, după cum a dezvăluit pentru Vogue în 2020, se îmbracă aproape exclusiv în cămăși hawaiane dintr-un magazin din Maui, numit Jams World.„Am o colecție de aproximativ 20 de cămăşi”, a declarat el revistei. „Ele mă înveselesc.”

Alături de Anthony Hopkins, din noua campanie Loewe mai fac parte Kaia Gerber, starul din „The Crown”, Josh O’Connor și actrița din „The Lost Daughter”, Jessie Buckley.