Magic News

Globurile de Aur 2023 - Brad Pitt, mai carismatic ca oricând

Brad Pitt va împlini anul acesta 60 de ani, însă celebrul actor continuă să fie unul dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood.

A fost prezent la Globurile de Aur, unde şi-a făcut apariţia cu un nou look, o tunsoare scurtă, care aminteşte mult de Brad din tinereţe.

Actorul traversează una dintre cele mai bune perioade, el revenindu-şi după divorţul ultra mediatizat de Angelina Jolie. Brad iubeşte din nou, iar Ines de Ramon (29 de ani), femeia care a reuşit să îl cucerească, se pare că i-a adus zâmbetul pe buze şi l-a făcut să trăiască o a doua tinereţe.

Brad a petrecut o seară perfectă la Globurile de Aur, unde şi-a revăzut colegii de breaslă. S-a întâlnit cu Quentin Tarntino, regizorul care l-a distribuit în “Once Upon a Time in Hollywood”, rol care i-a adus un Premiu Oscar şi i-a felicitat pe Adam Butler, pentru Globul de Aur primit pentru filmul “Elvis”, dar şi pe Colin Farrell, la rândul lui triumfător la această ediţie.

Brad Pitt a stat la masă alături de superba Margot Robbie, colega lui din “Babylon”, film care a obţinut Globul de Aur pentru Cea mai bună coloană sonoră.