Magic News

John Legend şi Chrissy Teigen au publicat prima fotografie cu cel de-al treilea copil al lor

În urmă cu câteva zile, John Legend şi Chrissy Teigen au devenit părinţi pentru a treia oară.

“Ce zi binecuvântată!”, le-a spus emoţionat artistul celor care asistau la un concert privat al lui. John Legend tocmai venise de la spital unde îi fusese alături lui Chrissy. Acum, Chrissy Teigen şi John Legend au dezvăluit sexul şi numele bebeluşului atât de dorit:

"Ea este aici! Esti Maxine Stephens - casa este plină de viață și familia noastră nu ar putea fi mai fericită", a scris Chrissy pe Instagram, postând o fotografie în care Miles şi Luna, cei doi copii mai mari ai cuplului, îşi ţin surioara în braţe. "Tati varsă lacrimi de bucurie în fiecare noapte văzându-i pe Luna și Miles atât de plini de iubire, iar eu învăț că încă mai ai nevoie de scutece cu o cezariană!? Suntem în extaz. Vă mulțumim pentru toată dragostea și urările de bine - le simțim pe toate!"


Chrissy Teigen a reuşit să devină mama încă o data după o fertilizare in vitro, procedură la care a apelat şi în cazul celor doi copii mai mari. În urmă cu doi ani, modelul a suferit un avort spontan în timp ce era însărcinată cu un băieţel. În amintirea lui Jack, aşa cum voiau să îl numească, Chrissy şi Jack şi-au făcut câte un tatuaj.