Magic News

Portret - Margot Robbie

Cum pe Brad Pitt îl admirăm datorită șansei oferite de către Ridley Scott, pe Margot Robbie o apreciem datorită lui Martin Scorsese.

Până la apariția în „The Wolf of Wall Street”, Margot Robbie era aproape necunoscută publicului european și american.

Totuși, în Australia, țara de origine, ea apăruse într-un serial de televiziune numit „Neighbours” (un fel de „Tânăr și Neliniștit” de la Antipozi).

Despre această celebritate a vorbit într-un interviu la BBC, dezvăluind că lumea, chiar și după celebritatea la nivel mondial, încă o oprește pe stradă spunând: „Uite-o pe Donna, din Neighbours!” Prima apariție într-un film „de Hollywood” a fost în 2013, în comedia lui Richard Curtis, „About Time”, în care are un rol mic. În același an vine filmul care i-a schimbat viața actriței australiene. „The Wolf of Wall Street” are o distribuție plină de somități cinematografice, precum Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Jonah Hill sau Kyle Chandler. Acolo, s-a strecurat și Margot Robbie, despre care Scorsese a spus că a luat rolul din prima, după ce a improvizat excepțional o dispută conjugală cu Leonardo DiCaprio.

Continuarea AICI