Magic News

O nouă poveste de iubire pentru Monica Bellucci

O nouă poveste de iubire în cinematografie şi o nouă idilă pentru Monica Bellucci, anunţă Paris Match.

În urmă cu câteva luni, actriţa italiană a început o relaţie cu regizorul Tim Burton, creatorul unor filme de referinţă, precum Edward Mâini-de-foarfece”, „Charlie și fabrica de ciocolată” sau “Alice în Ţara Minunilor”.

De curând, el a dat lovitura cu serialul “Wednesday” de pe Netflix, filmat în România. Monica este singură din 2019 după ce s-a despărţit de Nicolas Lefebvre, iar el s-a despărţit de actriţa Helena Bonham Carter, mama copiilor lui, în 2014.


Monica Bellucci şi Tim Burton se ştiu din 2006, de la Festivalul de film de la Cannes, dar acum s-au întâlnit în Franţa, la sfârşitul anului 2022, cu ocazia Festivalului de la Lyon. El a fost în centrul atenţiei, primind un premiu pentru întreaga carieră, care i-a fost înmânat chiar de Monica.

În urmă cu câteva luni ei au început o relaţie în cea mai mare discreţie, iar acum Paris Match îi are pe copertă pe cei doi îndrăgostiţi, surprinşi la plimbare şi cu actriţa italiană care îl ţine de braţ pe cineastul american, care pare că şi-a găsit o nouă muză.


Câştigându-şi celebritatea după ce a jucat în filmul “L’Appartement”, în regia lui Gilles Mimouni, Monica Bellucci a fost căsătorită timp de 17 ani cu actorul francez Vincent Cassel, cu care are două fete.