Magic News

Eva Mendes şi Ryan Gosling - Imagini rare de la începutul poveştii lor de iubire

Eva Mendes si Ryan Gosling sunt împreună de zece ani, formând unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood.

Nu au apărut pe covorul roşu prea des, preferând să îşi trăiască departe de ochii lumii povestea de iubire, care a început în urmă cu peste zece ani.

Cei doi nu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “The Place Beyond the Pines”, aşa cum s-a crezut mult timp. Au început să se întâlnească cu mult înainte de începerea filmărilor, după cum Eva a dezvăluit, iar acum sunt părinţii a două fetiţe. “Nu ne-am întâlnit pe platou. Magia a început cu mult înainte, dar iată o mică magie surprinsă pe cameră. Mulțumiri incredibilului regizor Derek Cianfrance”, a scris ea.

Eva Mendes a dezvăluit, de asemenea, mai multe fotografii de pe platourile de filmare ale producţiei “The Place Beyond the Pines”, când între cei doi actori erau atât de evidente sentimentele.


„Luke & Romina. Mi socia (asociata mea) @scondita tocmai mi-a trimis asta, spunându-mi că au trecut 10 ani de când a ieșit acest film. Parcă ar fi fost cu o viață în urmă”, a scris Mendes, însoţînd mesajul cu două emoticoane cu inimioare negre.


În timp ce Ryan şi-a continuat cariera la Hollywood, Eva a preferat să se retragă pentru a avea grijă de familie. Actriţa a declarat că s-ar întoarce însă pentru un rol grozav: “„Da, ei bine, pentru un rol grozav. Am fost doar, știi… Mi-am luat o pauză pentru a fi cu copiii, pentru că erau atât de mici. Acum au șase ani, iar cea mare tocmai a împlinit opt ani. Dar și pentru că, știi, pot să spun un cuvânt urât? Erau niște roluri lipsite de valoare care mi se ofereau și m-am săturat să le accept”.

Pe Ryan Gosling îl vom vedea în curând în filmul “Barbie”, unde joacă alături de actriţa australiană Margot Robbie.