Magic News

Monica Bellucci a vorbit pentru prima dată despre noua ei poveste de iubire - “Îl iubesc”

Monica Bellucci a oferit un interviu revistei Elle, în care a vorbit pentru prima dată despre povestea de iubire pe care o trăieşte alături de regizorul Tim Burton.

În prezent, actriţa italiană filmează pentru continuarea filmului “Beetlejuice”, peliculă regizată de Tim Burton, cei doi fiind astfel împreună şi pe platourile de filmare, dar şi în viaţa reală. Monica s-a declarat fericită că l-a descoperit pe acest bărbat, împreună cu care a început o relaţie.

“Îl cunosc pe om, îl iubesc, iar acum mă voi întâlni cu regizorul, o altă aventură este pe cale să înceapă". Iar actrița a continuat: “Îl iubesc pe Tim. Și îl respect enorm pe Tim Burton".

Tim Burton, în vârstă de 64 de ani, și Monica Bellucci, în vârstă de 58 de ani, s-au întâlnit pentru scurt timp pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes în 2006.

Dar abia la Festivalul Lumière de la Lyon, care a avut loc în octombrie 2022, magia s-a produs cu adevărat între ei. Atunci, regizorul a primit un premiu din partea actriței. A fost chimie între ei, iar acest lucru a dus la prima colaborare cinematografică între actriță și regizor. Filmul lor, “Beetlejuice 2”, urmează să fie lansat în cinematografe în septembrie 2024.

Actrița a fost căsătorită timp de 14 ani cu Vincent Cassel, împreună cu care are două fiice, Deva, născută în 2004 și Léonie în 2010. Cuplul s-a despărțit în 2013, iar șase ani mai târziu, actrița a avut o scurtă relaţie cu sculptorului francez Nicolas Lefebvre, de care s-a despărți câteva luni mai târziu.