Magic News

Sofia Vergara şi Joe Manganiello divorţează după 7 ani

Sofia Vergara, vedeta din serialul de succes “Modern Family”, şi Joe Manganiello se despart după o căsătorie de 7 ani.

“Am luat decizia de a divorţa”, au anunţat cei doi. “Deoarece suntem doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă cerem politicos să ne respectaţi intimitatea în acest moment, când trecem prin această nouă etapă a vieții noastre.”

Cei doi au trăit “o poveste de dragoste pasională şi cuprinzătoare, care a menţinut flăcările fierbinţi pentru o bună perioadă de timp”, au declarat apropiaţii.

În ultimele zile, actrița din "Modern Family" a postat o serie de fotografii din timpul vacanţei sale în Italia. Sofia Vergara s-a plimbatpe insula Capri și în satul romantic Ravello împreună cu prietenii săi şi şi-a sărbătorit cea de-a 51-a aniversare. Toată lumea a sesizat însă faptul că Joe Manganiello a fost absent...

Manganiello a întâlnit-o pe vedeta din “Modern Family” prin intermediul colegului ei de platou Jesse Tyler Ferguson la dineul Asociaţiei Corespondenţilor de la Casa Albă în 2014. El a cerut-o în căsătorie în luna decembrie a aceluiaşi an şi s-au căsătorit în noiembrie 2015.

Înainte de această căsătorie, actriţa a avut o relație cu Joe Gonzalez, iar din această poveste de dragoste s-a născut Manolo, fiul ei, care are acum 31 de ani.