Magic News

Will Smith şi Jada Pinkett Smith sunt despărţiţi din anul 2017 - “Ne iubim foarte mult unul pe celălalt”

Jada Pinkett Smith a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că ea şi Will Smith sunt despărţiti din anul 2016.

Celebrul cuplu s-a separat în urmă cu 7 ani, însă a păstrat secretul din motive dezvăluite acum de Jada. Ea a vorbit pentru People despre scandalul legat de palma dată de soțul ei lui Chris Rock la Gala Premiilor Oscar, dezvăluind că ea şi Will nu mai formau un cuplu în momentul incidentului.

“Ne iubim foarte mult unul pe celălalt și încă ne gândim la ce vom face”, a declarat Jada Pinkett Smith pentru People. Deși ea și Will Smith nu sunt divorțați, ei nu mai sunt împreună.

“Încă încercăm să rezolvăm totul. Am lucrat mult împreună. Ne iubim foarte mult unul pe celălalt și vom încerca să ne dăm seama cum ar putea arăta viitorul nostru”, spune ea.

Jada Pinkett Smith a vorbit despre acest subiect şi la NBC News, un interviu care va fi difuzat integral pe 13 octombrie.

De ce s-au despărțit cei doi? “Au fost o mulțime de lucruri... În 2016, eram pur și simplu epuizați de încercări. Cred că amândoi eram blocați în fanteziile noastre, în ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”, a explicat Jada.

În ceea ce privește motivul pentru care actorii nu au dat vestea mai devreme, Jada Pinkett Smith spune că “nu erau încă pregătiți”. Ea a adăugat: “Încă încercăm să ne dăm seama cum să fim parteneri buni. Și cum le prezinți asta oamenilor? Nu știam încă cum să facem asta”.