Magic News

Liviu Teodorescu: „Sunt sigur că Dumnezeu are grijă de noi toți”

Liviu Teodorescu este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului, în seara de 12 decembrie. Muzica, publicul și solidaritatea vor crea cel mai frumos Crăciun cu suflet bun, la Magic FM Christmas Show!

Super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show va contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. Tot profitul realizat va fi donat Asociației Blondie și va contribui, astfel, la cel mai important cadou pe care îl poate primi un copil foarte bolnav: timp, ani, primii pași, primii dinți, primul cuvânt, prima zi de școală. 

Liviu, cum arăta primul Crăciun pe care ți-l amintești?

Primul Crăciun pe care mi-l amintesc a fost alături de ai mei, în locuința noastră modestă de atunci, dar incojurați de dragoste și de luminițe la tot pasul. Și nu pot să uit sunetul acela pe care îl făceau instalațiile de Crăciun de demult.

Ce înseamnă Crăciunul, pentru tine, azi?

Crăciunul e un prilej de deconectare, de relaxare, de revedere cu toată familia. E o bucurie de fiecare dată, nu cred că am avut niciun Crăciun care să nu mă facă fericit.

Îți amintești un moment dificil, când ai primit o mână de ajutor salvatoare?

Au fost și momente dificile, nu pot să menționez neapărat unul, dar de obicei salvarea a venit de unde mă așteptam cel mai puțin. Sunt sigur că Dumnezeu are grijă de noi toți și știe mai bine ce face.

Cum se simte să cânți pe scenă și să știi că muzica ta va salva vieți?

Este copleșitor și mă face să mă simt OM. Mă purifică gândul ăsta și ma înalță și mă bucur că am ocazia să fac asta.

Ce vor primi oamenii din public de la tine, cu ocazia MAGIC FM CHRISTMAS SHOW?

Dragoste și energie multă. Cam atât, pe scurt.

Ce i-ai spune unui copil salvat de Asociația Blondie, peste ani, când va fi în public la un concert al tău?

L-aș felicita în primul rând pe el, pentru că a avut puterea să nu se lase și să lupte. Dincolo de ajutorul pe care il primim, contează și să fim noi cei care își doresc cel mai mult să răzbească!

 Ia-ți acum bilet și contribuie la achiziția avionului ambulanță pentru copiii grav bolnavi!