Magic News

Will Smith i s-a alăturat lui J. Balvin pe scena festivalului Coachella pentru un show „Men in Black”

Will Smith a avut o apariție surpriză, duminică seara, pe scena festivalului american Coachella, alături de artistul latino J Balvin.

Îmbrăcat în costumul complet „Men in Black” și cu ochelari de soare, el a interpretat piesa care dă titlul filmului din 1997. Muzicianul columbian, în vârstă de 38 de ani, l-a adus pe cel care a câștigat de patru ori premiul Grammy pentru a interpreta piesa din 1997, „Men in Black”, care a apărut în filmul SF cu extratereștri cu același nume.

Apariția surpriză a lui Smith a fost în concordanță cu decorul cu tema extraterestră al lui Balvin, care a fost împodobit cu OZN-uri și capete de extratereștri. După ce l-a anunțat pe absolventul din „Fresh Prince of Bel-Air" în fața publicului, Smith a apărut îmbrăcat ca personajul său din film pentru spectacolul de pe scena Coachella din Indio, California.

În vârstă de 55 de ani, el s-a transformat în personajul său James Darrell Edwards III, purtând costumul negru caracteristic Agentului J și ochelarii de soare, în timp ce a ieșit pe scenă pe o platformă care se ridica.

Continuarea AICI