Magic News

Victoria Beckham împlineşte 50 de ani. “Pe tocuri, desigur”

Victoria Beckham împlineşte 50 de ani pe 17 aprilie, iar fosta Spice Girls are o singură dorinţă.

Mai mult decât să primească daruri scumpe, Victoria vrea să îi aibă alături pe toţi oamenii pe care îi iubeşte. Designerul a scris şi un mesaj pe Instagram, dezvăluind că se simte recunscătoare în primul rând.

„În timp ce mă pregătesc să împlinesc 50 de ani (pe tocuri, desigur!), mă simt extrem de binecuvântată că am atins acest prag. Binecuvântată, dar și împlinită și profund mulțumită. Nu doar despre locul în care sunt ca femeie, ci despre cât de departe au ajuns brandurile mele de modă și frumusețe. Ambiția mea a fost întotdeauna să fac femeile mai puternice și să le fac să se simtă cea mai bună versiune a lor. Pentru mine, asta însemna să am încredere în instinctul meu și să nu compromit niciodată viziunea mea creativă”.


De ziua ei, Victoria îşi dorește să aibă toţi copiii alături, o reuniune de familie care nu se întâmplă prea des. Fiul ei cel mare, Brooklyn, va veni din Los Angeles, unde locuiește cu soția sa Nicola Peltz, pentru a se alătura părinților săi în Anglia. Cruz, în vârstă de 19 ani, care locuiește, de asemenea, în Statele Unite pentru a urma o carieră în muzică, va lua, de asemenea, un avion pentru a fi alături de mama lui. Lângă Victoria vor fi ceilalți doi copii ai ei: Romeo, 21 de ani, și mezina Harper, 12 ani.

Potrivit Daily Mail, Victoria va organiza "o reuniune de familie mică și intimă", deoarece "este literalmente cel mai bun cadou pe care l-ar putea primi vreodată". Evenimentul va avea loc "în apropierea casei lor din Londra", iar David "are pregătite câteva mici surprize". Dar, indiferent de planuri, "ceea ce își dorește cu adevărat Victoria este să fie înconjurată de cei dragi ei". Și probabil că va fi încântată, deoarece copiii ei vor veni de departe pentru a "sta câteva zile", astfel încât să poată fi acolo pentru ziua ei de naștere, miercuri, precum și pentru "cina de lux" pe care a planificat-o pentru sâmbătă seara.

De asemenea, Victoria Beckham va fi însoțită de mai mulți prieteni apropiați. Sunt așteptați să participe cea mai bună prietenă a ei, Tana Ramsay și soțul acesteia, Gordon Ramsay, precum și actrița Eva Longoria. “Una sau două” dintre fostele college de la Spice Girls sunt, de asemenea, așteptate să fie prezente. “În ciuda a ceea ce crede lumea, Victoria nu este o persoană care se dă în spectacol și nu are mulți prieteni, ci doar prieteni speciali cu care vrea să își petreacă ziua cea mare".