Magic News

Victoria Beckham, la 50 de ani. David Beckham şi-a celebrat soţia cu cea mai frumoasă declaraţie de dragoste

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani, iar fosta Spice Girls a fost copleşită de mesaje de felicitare. Niciunul nu a fost însă atât de frumos precum cel scris de David Beckham, soţul ei.

 Acesta a reuşit să îi transmită toată dragostea lui femeii cu care s-a căsătorit în urmă cu 20 de ani şi cu care are patru copii.

“Ar trebui să te uiți în urmă și să fii mândră de ceea ce ai realizat și construit: Posh Spice, femeie de afaceri și, bineînțeles, soția unui căpitan englez. Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi. Îi îndrumi, îi iubeşti și îi educi... Ei te iubesc dincolo de cuvinte, noi toți te iubim foarte mult.”, a scris fostul căpitan al naţionalei Anglei.


Înainte de aniversarea sa, Victoria a scris şi ea un mesaj în care a făcut un fel de bilanţ: „În timp ce mă pregătesc să împlinesc 50 de ani (pe tocuri, desigur!), mă simt extrem de binecuvântată că am atins acest prag. Binecuvântată, dar și împlinită și profund mulțumită. Nu doar despre locul în care sunt ca femeie, ci despre cât de departe au ajuns brandurile mele de modă și frumusețe. Ambiția mea a fost întotdeauna să fac femeile mai puternice și să le fac să se simtă cea mai bună versiune a lor. Pentru mine, asta însemna să am încredere în instinctul meu și să nu compromit niciodată viziunea mea creativă”.