Magic News

John Travolta, la braţ cu Ella, fiica lui, la aniversarea de 30 de ani a filmului “Pulp Fiction”

Echipa filmului cult “Pulp Fiction” şi-a dat întâlnire pentru a aniversa 30 de ani de la lansarea peliculei.

A fost o seară plină de nostalgie pentru Uma Thurman, Samulel L. Jackson, şi, bineînţeles, John Travolta, care a pășit pe covorul roșu alături de fiica lui, Ella Bleu, în vârstă de 24 de ani.

Îmbrăcat într-o cămașă albă, un tricou polo negru, sacou şi blugi, actorul în vârstă de 70 de ani a făcut senzație. Fiica sa a optat pentru o rochie cu flori, pantofi Dior și bijuterii. John Travolta a acordat un interviu pentru site-ul ET, dezvăluind că fiica sa a trebuit să aștepte până la majorat pentru a-l interpretând personajul criminalului Vincent Vega în “Pulp Fiction”.

Ella a exclamat: “Mi-am petrecut toată viața auzind despre el și văzând clipuri din el, dar când l-am văzut, a fost un film perfect. Este definiția unui film perfect. Este o sursă de inspirație pentru cineva care aspiră să devină actriță. În 2009, Ella Bleu și-a făcut debutul în actorie când a împărțit ecranul cu tatăl ei și cu Robin Williams în filmul "Les 2 font la père".

De atunci, tânăra a avut o serie de apariții în filme și a participat la câteva filmări cu tatăl ei. John Travolta este tatăl a trei copii, Ella, Benjamin și Jett, care a murit în 2009, la vârsta de 16 ani.

"Pulp Fiction" a costat doar 8 milioane de dolari, a avut încasări de peste 214 milioane de dolari în întreaga lume și a câștigat un Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes, devenind unul dintre cele mai influente filme ale deceniului. Scris și regizat de Quentin Tarantino, filmul a fost lansat în cinematografe pe 14 octombrie 1994. La vremea respectivă, "Pulp Fiction" și-a lăsat amprenta asupra lumii cinematografiei.