Magic News

Cum arăta Nicole Kidman la 14 ani, în primul ei film

În vârstă de 56 de ani, Nicole Kidman se pregătește să primească premiul pentru întreaga carieră acordat de Institutul American de Film.

Ceremonia este programată pentru 27 aprilie, iar actriţa a publicat pe Instagram un video ce o surprinde în timpul unei secvenţe din filmul “Bush Christmas”, când avea doar 14 ani.

“Sunt atât de încântată să sărbătoresc cu atât de mulți prieteni și colegi sâmbătă, alături de @AmericanFilmInstitute", a scris Nicole.

Imaginile o înfăţişeaza pe adolescenta de 14 ani cu obrajii rotunzi, buclele roșcate, coafate în codițe și privirea ei serioasă.


În acest film australian de Crăciun, lansat în 1983, ea o interpretează pe Helen Thompson, fiica unui fermier care pornește pe urmele bărbaților care au furat calul de curse al tatălui ei, de care depinde traiul lor.

“Această fată de 14 ani nu ar fi putut niciodată să prevadă toți oamenii talentați cu care va avea ocazia să lucreze și numeroasele personaje pe care va avea ocazia să le interpreteze”, a scris actriţa în legenda postării sale.

Nicole Kidman este prima actriță australiană care primeşte Life Achievement Award al Institutului American de Film. Într-un comunicat de presă publicat de revista People, ONG-ul american a justificat nominalizarea actriței, afirmând: “În același timp o interpretă puternică, o vedetă de cinema fermecătoare și o producătoare desăvârșită, Nicole Kidman a captivat imaginația publicului de-a lungul carierei sale prolifice, oferind pe ecran interpretări complexe și versatile”.

Cunoscută pentru rolul din “Moulin Rouge” (2001), pentru care a primit prima sa nominalizare la Oscar, vedeta de la Hollywood este celebră și pentru interpretarea din “Eyes Wide Shut” (1999), de Stanley Kubrick. Însă încununarea carierei a venit la scurt timp după aceea, când a câștigat Oscarul, Globul de Aur, BAFTA și Ursul de Argint pentru Cea mai bună actriță pentru interpretarea Virginiei Woolf din “The Hours”, film lansat în 2002.

De atunci, australianca s-a remarcat în numeroase filme, inclusiv în seriale precum “Big Little Lies” (2017), care i-a adus două premii Emmy și Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o miniserie sau film de televiziune.