Magic News

Tot ce trebuie să ştii despre concertul lui Ed Sheeran la Bucureşti

Ed Sheeran revine în România, în august 2024, la 5 ani distanţă de la primul show la Bucureşti.

Concertul lui Ed Sheeran va avea loc pe 24 august, pe Arena Națională din Capitală şi face parte din turneul The Mathematics Tour, iar artistul britanic îl va avea invitat special pe Calum Scott.

Scena cu o vizibilitate de 360 de grade

În 2019, Ed Sheeran i-a impresionat pe fanii români după ce a apărut pe scenă cu tricoul galben al Naţionalei de fotbal a României şi cu tricolorul românesc. La show-ul de anul acesta, artistul britanic va urca pe o scenă cu totul specială. Aceasta are o margine rotativă care permite o vizibilitate de 360 de grade pentru (și de) Sheeran și patru platforme, amplasate în interiorul terenului stadionului, fiecare la baza a șase "catarge" care acționează ca și contragreutăți într-o configurație sofisticată de rigidizare cu scripeți pentru un halo de 42 de tone deasupra scenei principale. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, pirotehniștii au un rol important în spectacol, cu aruncătoare de flăcări folosite de mai multe ori, culminând cu un foc de artificii ca final.

Un turneu ca niciun altul

Turneul"Mathematics World Tour" al lui Sheeran a început în martie 2022 și cuprinde toate genurile pe care ți le poți imagina. De la rock la hip-hop, de la country la pop și de la balade de dragoste la head bangers. Turneul Mathematics Tour este un turneu combinat al fiecăruia dintre albumele sale. Numele albumelor sunt inspirate de diferite operații matematice: "-", "+", "×", "÷" și "=". Sheeran a anunțat că nu va folosi o trupă pentru cea mai mare parte a concertului, urmând să se acompanieze singur la o stație 5-loop și diferite chitări. O stație 5-loop este un set de pedale unde Sheeran își înregistrează tobele, linia de bas, vocea de fundal și pianul pe o buclă care rulează în mod constant pe întreaga durată a fiecărei melodii.

Cât costă biletele pentru concertul din 24 august

ACCES GENERAL IN PICIOARE: 199 RON / PE SCAUNE: 399 RON, 299 RON plus 15 RON taxa de livrare ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim. Despre politica de vânzare a biletelor AICI