Magic News

Cele mai spectaculoase apariţii de la MET Gala 2024

New York-ul a fost în centrul atenţiei, toate privrile fiind îndreptate spre Costume Institute, unde a avut loc Met Gala, un eveniment considerat Oscarul modei.

Anul acesta, tema expoziției a fost Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, în timp ce tema serii de gală, care a avut loc duminică seara, a fost Garden Of Time, bazată pe o povestire de J.G. Ballard publicată în 1962.

Pe covorul roșu, florile și referințele la Mama Natură au dominat totul. Ele au transformat-o pe Demi Moore într-o orhidee imensă, imaginată de Harris Reed; au apărut pe trena Amandei Seyfried, în Prada, și a lui Ayo Edebiri, în Loewe; au putut fi văzute în detaliile rochiei lui Aya Nakamura. Pr

intre cele mai atrăgătoare și remarcabile look-uri s-au numărat rochia cu efect de seră a Ameliei Gray, rochia imensă a lui Gigi Hadid, a cărei realizare a durat peste 13.500 de ore (sau 562 de zile fără pauză), și o Lana Del Rey acoperită de crengi, scrie madamelefigaro.fr.

Corsetele au reprezentat, de asemenea, o atracţie pentru: Nicole Kidman, Kylie Jenner, Ariana Grande, Uma Thurman și Ashley Graham.

Creațiile lui John Galliano pentru Maison Margiela Artisanal, în special, au făcut senzație, fiind purtate de Gwendoline Christie și inimitabila Zendaya.