Prinţesa de Wales, la prima sa apariţie publică după anunţul că are cancer

Kate Middleton s-a întors în sfârșit, prințesa facându-şi prima apariție publică de la anunțul că are cancer, la ceremonia Trooping the Colour din Londra.

Vineri, Kate Middleton a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram dând veşti despre starea sa de sănătate. După mai multe săptămâni de tăcere, mama lui George, Charlotte și Louis a reflectat asupra ultimelor luni:

“Am fost uluită de toate mesajele de susținere și încurajare din ultimele luni. A făcut cu adevărat diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem prin cele mai dificile momente. Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine face chimioterapie, există zile bune și zile proaste", a scris ea.

După care şi-a anunţat participarea la la ceremonia Trooping the Colour din Londra. “Aștept cu nerăbdare să particip la parada de ziua regelui în acest weekend cu familia mea și sper să iau parte la câteva angajamente publice în timpul verii, dar știu, de asemenea, că nu am ieșit încă din impas", a scris Kate.

Și sâmbătă, toți ochii au fost ațintiți asupra Prinţesei, care a fost înconjurată de cei trei copii ai săi, prințul George (10 ani), prințesa Charlotte (8 ani) și prințul Louis (5 ani). O mașină i-a dus la Palatul Buckingham, după care familia regală a salutat mulţimea din celebrul balcon înainte ca aeronavele Royal Air Force să zboare deasupra Londrei.

Kate a purtat o rochie albă elegantă, cu boruri negre și o pălărie albă. A zâmbit mult şi a părut încântată de reîntâlnirea cu publicul ei. A fost prima apariție publică a lui Kate Middleton din ultimele 6 luni, ultimul ei angajament fiind pe 25 decembrie 2023, pentru slujba de Crăciun de la Sandringham.