Magic News

Will Smith a lansat prima melodie după o pauză de 7 ani

Will Smith a revenit în lumina reflectoarelor cu filmul "Bad Boys 4" şi a lansat primul său cântec din 2017.

Starul se întoarce la prima sa dragoste. Impulsionat de succesul de la începutul acestei luni al noului său film “Bad Boys: Ride or Die”, actorul a lansat o piesă rap, prima după 7 ani.

În single-ul intitulat “You Can Make It”, Will Smith vorbește despre cum l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri în 2022. "Au încercat să îl sângereze pe Will Smith / Privind în urmă, văd greutățile ca pe un dar", cântă el.

"Când m-am simțit cel mai rău în viața mea, muzica a fost întotdeauna acolo pentru a mă ajuta să mă simt mai bine și să cresc. Sper să vă aducă aceeași bucurie și luminozitate pe care mi-a adus-o mie", a spus el pe contul său de Instagram.

Single-ul “You Can Make It” a fost produs în colaborare cu corul Sunday Service, care a lucrat la albumul “Jesus Is King" al lui Kanye West, și cu cântăreața Fridayy.

Pentru prima dată de la altercația sa cu Chris Rock, actorul și cântărețul a revenit pe scenă la BET Awards, gala care recompensează personalitățile afro-americane din domeniul divertismentului.