Magic News

David şi Victoria Beckham - La 25 de la căsătorie au purtat ţinutele iconice din ziua nunţii lor

David și Victoria Beckham au celebrat a 25-a aniversare a nunții lor, ocazie cu care cuplul a îmbrăcat ținutele purpurii iconice de la nunta lor din 1999.

Pentru a sărbători aniversarea nunții lor de argint, David și Victoria Beckham au decis să se întoarcă la hainele din ziua nunţii: un costum și o rochie asortate, într-o culoare mov puternică. Iar diferențele dintre fotografiile făcute la 25 de ani distanță sunt aproape imperceptibile, scrie parismatch.fr.

"Nu pot să cred că încă mi se potriveşte", a scris Victoria Beckham pe Instagram. Rochia fostei Spice Girl, o creaţie a unui creator din Sicilia, Antonio Berardi, îi vine perfect, cu florile decorative de pe umăr și crăpătura sexy din lateral.


Alături de ea, David Beckham este la fel de elegant ca întotdeauna în costumul său. Se pare că pantalonii lui David au cedat în cele din urmă. "Fermoarul nu a ținut", se aude Victoria spunând într-un videoclip amuzant.

Dar în comentarii, fanii cuplului au fost categorici: "David Beckham este singurul om de pe Pământ care poate arăta bine într-un costum violet".


Victoria Beckham avea părul scurt pe vremea când era Spice Girls, în timp ce acum îl are foarte lung. La rândul său, David Beckham a renunțat la buclele blonde din anii 2000 pentru tunsoarea scurtă pe care o are astăzi. De asemenea, fostul fotbalist are aproape 80 de tatuaje, vizibile până la gât.


Este un moment plin de nostalgie și tandrețe, dovedind încă o dată că Victoria și David Beckham sunt un cuplu iconic.

În fotografiile de nuntă, cuplul nu a fost singurul îmbrăcat în violet: micuțul Brooklyn, pe atunci în vârstă de patru luni a purtat aceeaşi culoare ca şi părinții săi. De atunci, familia s-a mărit cu Romeo în 2002, Cruz în 2005 și micuța Harper în 2011.