Kimaro 2024 începe cu Magic Sunsets. Patru recitaluri pline de magie în prima seară de festival

KIMARO Festival anunță o nouă ediție la malul mării. KIMARO 2024, cel mai mare festival al muzicii românești, un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, se va desfășura pe 2, 3 și 4 august, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1.

Timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri și muzică pentru toate gusturile, iar sudul litoralului de la noi va răsuna din nou de cântece de suflet, vechi și noi, toate LIVE!

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 2 august, când Magic FM prezintă Magic Sunsets – o seară cu un line-up seducător: Nicoleta Nucă, Lidia Buble, Bere Gratis și Voltaj.

Vocea fermecătoare și energia vibrantă a Lidiei Buble vor cuceri, în mod sigur, publicul prezent la festval. Lidia ne va încânta cu piese precum "Inima nu știe", "Le-am spus și fetelor" (feat. Amira), "Mă cerți" (feat. Adi Sînă) sau "Mi-e bine" (feat. Matteo). De asemenea, cei prezenţi vor avea ocazia să danseze pe piesa latino „Robándote un beso", lansată alături de Lenier sau să asculte „Romanță cu parfum”, inspirată de celebrul șlagăr „La Fereastra ta".

Semifinalistă a sezonului din 2014 al show-ului de talente “X Factor”, Nicoleta Nucă a cucerit rapid topurile muzicale cu piesa sa de debut, „Nu sunt”. Din repertoriul său fac parte piese precum „Liniştea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, „Amintiri”, dar şi coveruri după hituri lansate de Lady Gaga, Beyonce sau Christina Aguilera.

Show-ul de vineri va continua cu recitalurile a două dintre cele mai iubite trupe româneşti, Bere Gratis şi Voltaj. Bere Gratis ne va purta prin poveştile muzicale lansate în cei 25 de ani de carieră, iar Voltaj ne va face să ne simţim din nou plini de energie, ca la 20 de ani.

Artiştii şi publicul vor cânta împreună cele mai cunoscute referene, iar show-ul prezentat de Liana Stanciu va fi cu adevărat magic.

Sâmbătă, 3 august, Kiss FM prezinta Kiss Energy, unde numele distracției vor fi Misha Miller, Cabron, Mario Fresh, Alina Eremia, Vunk și Fly Project.

Duminică, 4 august, Rock FM incheie sărbătoarea muzicii românești cu Rock Nights cu urmatoarele nume pe afis: The Voodoo Child, Robin And The Backstabbers, Bosquito și Compact.

Intrarea publicului este liberă in toate cele trei seri de festival.