Miranda Priestly se întoarce în continuarea filmului cult “The Devil Wears Prada”

Disney pregătește o continuare a filmului cult despre lumea modei în care au jucat Meryl Streep, Anne Hathaway și Emily Blunt.

Miranda Priestly va fi din nou în acțiune. La aproape 20 de ani de la lansarea filmului “The Devil Wears Prada”, lungmetrajul cult despre lumea modei cu Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt și Stanley Tucci va avea o continuare.

După cum a scris Variety, scenarista filmului original, Aline Brosh McKenna, este în discuții cu Disney pentru a regiza continuarea. Distribuția nu a fost încă anunțată.

Bazat pe romanul omonim din 2003 al lui Lauren Weisberger, “The Devil Wears Prada” spune povestea Mirandei Priestly (Meryl Streep), redactor-șef al revistei de modă Runway, un personaj inspirat din redutabila Anna Wintour, redactor-șef al ediției americane a revistei “Vogue”, și a asistentelor sale, Andrea Sachs (Anne Hathaway) și Emily Charlton (Emily Blunt).

Lansat în 2006, filmul lui David Frankel a fost un succes de box-office, încasând 326,7 milioane de dolari în întreaga lume. De asemenea, i-a adus lui Meryl Streep un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță într-o comedie și o nominalizare la Oscar.

În această continuare Miranda Priestly, încă șefă a revistei Runway, trebuie să facă față declinului presei scrise. Ea trebuie să se confrunte cu Emily Charlton, fosta ei asistentă, care este acum directoarea unui grup de lux care are publicitate în revistă.

În paralel, un musical “The Devil Wears Prada” este, de asemenea, în lucru în Marea Britanie din 2015. Muzica este semnată de Elton John, iar regia și coregrafia sunt semnate de Jerry Mitchell, de trei ori laureat al premiului Tony. Premiera este programată pentru octombrie 2024 la Londra.