Bere Gratis și colaborările cu unele dintre cele mai apreciate artiste

Bere Gratis are o colecție frumoasă de colaborări cu artiste foarte talentate și îndrăgite! Până la show-ul trupei, de la KIMARO Festival, ne bucurăm azi de trei dintre cele mai frumoase cântece, interpretate alături de cântărețe de top din România!

Bere Gratis va concerta în prima zi de „KIMARO Festival”, pe 2 august, în Portul Constanța, Poarta 1. În seara „Magic Sunsets”, ne vor mai cânta și Lidia Buble, Nicoleta Nucă și Voltaj. Se anunță un program de neuitat, plin de momente irepetabile! 

Ca să mai domolim puțin nerăbdarea, până la concert, azi, îi avem în prim-plan pe cei de la Bere Gratis, una dintre cele mai apreciate trupe de la noi. Aceștia au făcut colaborări de-a dreptul magice cu unele dintre cele mai fermecătoare voci feminine. Iată trei piese, din această categorie, care nu ne mai ies din cap.

„Ziua ta” - Bere Gratis feat. Theo Rose

Piesa a fost lansată acum doi ani, iar noi nu ne mai săturăm de ea! Theo Rose și Mihai Georgescu se completează frumos unul pe celălalt, din punct de vedere vocal, creând armonii pe această piesă de dragoste. 

„Două inimi” - Bere Gratis feat. Giulia

Piesa anului 2013 a fost, cu siguranță, „Două inimi”. Giulia, vocea minunată, de care ne bucurăm din 2000, până acum, a făcut parte din mai multe proiecte muzicale, dintre care, colaborarea sa de lungă durată cu DJ Project și are o carieră solo de succes.

„La tine aș vrea să vin” - Bere Gratis feat. Lora

Când ne gândim la Bere Gratis, cel mai probabil, acesta e una dintre piesele care ne vin în gând. Reinterpretarea alături de cântăreața Lora, adaugă un plus de sensibilitate piesei. Dialogul dintre cele două voci prinde viață, iar piesa capătă altă dimensiune.