Voltaj - top hituri pentru un spectacol electrizant

Mult-îndrăgita trupă Voltaj va urca pe scena din Portul Constanța, la festivalul KIMARO, la #MagicSunsets. Pe 2 august, vom asculta împreună cele mai populare hituri ale formației, alături de cei dragi. Până atunci, ne potolim nerăbdarea cu trei dintre piesele Voltaj, fără de care nu ne putem imagina un concert de-al lor.

KIMARO face punte între genuri și generații. Unii din cei mai iubiți artiști și trupe cântă pe aceeași scenă. Hai să redevenim o singură voce, pe 2, 3 și 4 august, în Portul Constanța, Poarta 1. Litoralul românesc răsună de cântece de suflet, vechi și noi, toate LIVE! Vino să fii parte din schimbul uriaș de energie, emoții și amintiri noi. Kiss FM, Magic FM și Rock FM devin una. Cu tine!

Seara dedicată Magic FM va găzdui pe scenă cele mai apreciate nume din muzica pop românească, Voltaj, Lidia Buble, Nicoleta Nucă și Bere Gratis.

Azi, ne concentrăm pe Voltaj, una dintre cele mai căutate trupe. Ne vom potoli nerăbdarea, ascultând trei dintre cele mai frumoase piese ale formației.

„Patapetine” 

Fără dar și poate, una dintre cele mai populare piese Voltaj. Chitarele, împreună cu sintetizatorul, alcătuiesc un cântec plin de atitudine, care ridică pe toată lumea în picioare și îndeamnă la dans, atunci când se cântă. 


„Și ce”

Muzica rock îți conferă curajul de a te ridica deasupra circumstanțelor dificile, aceasta fiind una dintre calitățile sale cele mai valoroase. „Și ce” este un cântec de inspirație rock, care te încurajează să te uiți în continuare în jur și la lumea care este în permanență lângă tine. 

„20”

Libertatea e un element cheie al muzicii de succes. Și când ne-am simțit mai liberi, decât atunci când aveam doar 20 de ani și o lume întreagă de descoperit? Deja ne imaginăm cum se vor auzi miile de voci la unison, în Portul Constanța!