Prinţul George a împlinit 11 ani şi apare într-o fotografie alb-negru realizată de mama lui

Prinţul George, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a împlinit pe 22 iulie 11 ani şi, aşa cum este deja o tradiţie, a apărut într-o fotografie aniversară.

Spre deosebire de anii trecuţi, când era îmbrăcat casual, George a fost surprins acum într-un sacou de culoare închisă şi o cămaşă albă.

''Îi urăm prinţului George o foarte fericită aniversare cu ocazia împlinirii vârstei de 11 ani, astăzi'', a scris Palatul Kensington, mesaj care a însoţit fotografia alb-negru realizată de mama sărbătoritului, Prinţesa de Wales.


Menit să devină într-o zi viitorul rege al Angliei, Prințul George se bucură de o copilărie aproape normală alături de fraţii lui, Charlotte și Louis. În afară de câteva apariții publice alături de părinții săi, George nu este foarte expus.

Recent, el a participat împreună cu tatăl lui, Prinţul William, la finala Campionatului European de fotbal, care a avut loc la Berlin, un meci pierdut de Anglia în faţa Spaniei.

În aceste zile, George se bucură de vacanţă, petrecându-şi timp împreună cu fraţii şi părinţii săi. Familia lui trece însă printr-o perioadă delicate după ce Printesa de Wales a anunţat la începutul anului că suferă de cancer şi urmează un tratament.