3 SUD EST, pe scenă, la Festivalul Mamaia 2024. Top melodii care îţi amintesc de anii 2000

Festivalul Mamaia revine cu o nouă ediţie, după ce anul trecut evenimentul a programat o ediţie jubiliară.

Mamaia are loc în Piaţeta Perla, etapa de muzică uşoară fiind în weekend-ul 23-25 august, iar cea de muzică populară între 28-30 august.

Anul acesta, spectacolele vor fi prezentate de Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, la rândul lor foști concurenți la „Festivalul Național De Muzică Ușoară de la Mamaia”.

Printre artiştii care vor urca pe scenă la Mamaia se află Loredana, Horia Brenciu, Lidia Buble, Bere Gratis, Feli sau 3 Sud Est. Biletele s-au pus in vanzare pe: https://www.centruljeanconstantin.ro/

Noi abia așteptăm să ne bucurăm împreună de muzică, iar până atunci, pentru a te introduce în atmosferă, ți-am pregătit câteva piese semnate de 3 SUD EST, trupă care a câştigat marele trofeu la Mamaia.

Cei trei componenţi ai săi, Laurenţiu, Mihai şi Viorel, au fost numiţi “Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol hotărâtor în evoluţia muzicii în România.

Top melodii 3 Sud est care îți vor aduce aminte de anii 2000:

Amintirile

Când spui 3SE, spui „Amintirile”! Melodia a fost lansată în anul 1999, pe albumul Mileniul III. Europopul a reprezentat unul dintre cele mai iubite genuri muzicale la începutul anilor 2000, iar băieții din trupa 3 Sud Est au fost pe val.


Te plac

„Orice s-ar întâmpla să nu uiţi niciodată/ Tu pentru mine eşti cea mai frumoasă fată/ Te plac aşa cum eşti/ Îmi place cum zâmbeşti/ Te port cu mine în gând/ Mă placi aşa cum sunt” a fost unul dintre cele mai iubite refrenuri ale anilor 2000. 22 de ani mai târziu melodia care a stat pe buzele tuturor a avut o nouă versiune, cu un sound fresh, dar și cu un videoclip pe măsură.


Te aştept să vii

Era anul 2000, iar în câteva zile din momentul lansarii, “Te aştept să vii” a intrat în Romanian Top 100, unde pentru prima dată o trupă româneasacă se afla în competiţie cu cele străine, 3 Sud Est ajungând pe locul I. În acelaşi an, trupa câştiga la Festivalul de la Mamaia marele trofeu şi premiul pentru cel mai bun grup dance.


Iubire

Melodia „Iubire” a fost lansată în anul 2006 și face parte de pe albumul omonim. Piesa vorbește despre o iubire zbuciumată, tumultoasă, acea iubire care ne transformă în insomniaci.


Îmi plac ochii tăi

Cântecul a fost lansat în anul 2000 odată cu albumul omonim, iar ținutele băieților descriu perfect vibe-ul vremurilor de atunci.


Alături de îngeri

Grammy-ul pentru cea mai dramatică melodie din repertoriul trupei 3SE îi revină piesei „Alături de îngeri”.


De ziua ta

Este una dintre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei care a fost un adevărat fenomen în muzica românească.