Adele va lua "o pauză incredibil de lungă" în carieră

După 3 ani în care a cântat la Las Vegas şi 10 concerte fabuloase la Munchen, Adele se va retrage o vreme din lumina reflectoarelor.

„Când te voi mai vedea?”, cântă Adele în Don't You Remember, de pe cel de-al doilea album al său. Răspunsul? Nu foarte curând. Artista a anunțat o pauză „incredibil de lungă” în cariera sa.

După zece concerte într-o lună la Munchen, în fața a 800.000 de oameni, vedeta britanică își ia o vacanță, scrie Paris Match.

Interpreta melodiei “Someone Like You” nu a mai cânta în Europa din 2016. Seria sa de concerte din august a fost un succes răsunător. Cu un stadion construit la comandă, spectacole emoționante și transmisiuni ale probei feminine de 100 de metri din timpul Jocurilor Olimpice, Adele și-a încântat fanii.

„Te voi păstra în inima mea pentru eternitate și voi avea fantezii cu aceste spectacole și cu cele din ultimii trei ani”, a anunțat ea pe scenă.

Vedeta, care are 61 de milioane de ascultători pe lună pe Spotify, se opreşte momentab pentru că nu are „niciun plan pentru muzică nouă”, a declarat ea în iulie pentru radioul public german ZDF.

„Mi-am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine și vreau să o trăiesc acum”. În această viață, ar putea urma o nuntă pentru Adele, oficial logodită cu Rich Paul, agentul sportiv cu care își împarte viața din 2021.

Înainte de a dispărea complet de pe scenă, cântăreața urmează să mai susţină zece concerte la Las Vegas, la Colosseum Theatre din Caesars Palace fiind progaamte „Weekends With Adele”, între 25 octombrie și 23 noiembrie.