Lady Gaga a vrăjit toată Veneţia. Filmul “Joker: Folie à Deux” a avut premiera mondială

Lady Gaga a vrăjit pe toată lumea cu apariţia sa pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a avut loc premiera mondială a noului film “Joker: Folie a Deux”.

Luna trecută, artista a fost prezentă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, interpretând „Mon truc en plumes” de Zizi Jeanmaire, într-un număr magnific de cabaret, scrie Paris Match.

Acum a revenit în Europa ca actriță, la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, arătând uimitor în Dior pe covorul roșu. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie cu aripi de dantelă, care a fost concepută de designerul irlandez Philip Treacy pentru jurnalista de modă Isabella Blow. Ea face parte din colecția primăvară-vară 2021.

Vedeta din „A Star is Born” a fost însoțită pe covorul roșu de logodnicul ei, Michael Polansky. În „Joker: Folie à deux”, Stefani Germanotta, pe numele său real, o interpretează pe Harleen Quinzel, alias Harley Quinn, care îl lasă indiferent pe Arthur Fleck, celebrul Joker.

Din distribuție mai fac parte Joaquin Phoenix, în rolul principal, și Zazie Beetz. Filmul, regizat tot de Todd Philips, este prezentat în competiție.