Premiile Emmy 2024: Staruri pe covorul roşu şi marii câştigători

A 76-a ediţie a Premiilor Emmy a avut loc la The Peacock Theater din Los Angeles, iar pe covorul roşu au strălucit Jennifer Aniston, Sofia Vergara, Meryl Streep sau Brie Larson.

Drama FX "Shōgun" a dominat ceremonia şi şi-a trecut în pamares nu mai puţin de 18 trofee.

"Haks" a oferit cea mai mare surpriză a serii, fiind ales cel mai bun serial de comedie. "The Bear" şi-a depăşit propriul record pentru cele mai multe Primetime Emmy cu 11 statuete, iar Jodie Foster a fost răsplătită cu primul Emmy din carieră pentru rolul din serialul HBO "True Detective: Night Country".

"Shōgun" a dominat principalele categorii de interpretare, impunându-se la categoriile Cea mai bună dramă, actor principal (Hiroyuki Sanada) şi actriţă principală (Anna Sawai).

"The Bear" a obținut patru dintre cele mai importante premii: Jeremy Allen White (cel mai bun actor într-un serial de comedie), Liza Colón-Zayas (cea mai bună actriță într-un rol secundar, devenind prima actriță de origine latină care a câștigat vreodată la această categorie) și Ebon Moss-Bachrach (cel mai bun actor în rol secundar).

Eugene şi Dan Levy, vedetele din "Schitt's Creek", câştigători ai premiilor Emmy şi duo tată-fiu, au fost gazdele celei de-a 76-a ediţii anuale a premiilor Emmy.