George Clooney şi Brad Pitt, pe covorul roşu, la Los Angeles la premiera “Wolfs”

Brad Pitt și George Clooney au făcut spectacol la premiera din Los Angeles a filmului lor, „Wolfs”. A fost un prilej de a onora prietenia lor iconică, revenită în sfârșit pe ecran.

Fanii „bromance-ului” dintre actorii americani au putut aprecia complicitatea lor în fața Grauman's Chinese Theatre din Los Angeles.

Brad Pitt (60 de ani) a purtat un costum vintage verde și o cămașă albă, pe care le-a accesorizat cu ochelari de soare în stilul „Ocean's Twelve”. Alături de el, George Clooney (63 de ani) a ales unul dintre look-urile sale negre preferate - sacou, cămașă, pantaloni și pantofi.

Cei doi prieteni au făcut câteva fotografii pline de umor înainte de a se alătura restului distribuției din „Wolfs”.

„Wolfs” a fost prezentat la Festivalul de Film de la Veneția la începutul lunii septembrie, iar Brad Pitt și George Clooney au făcut, de asemenea, show pe covorul roşu.

Cei doi actori sunt prieteni de 23 de ani. Au apărut împreună în „Ocean's Eleven” în 2001 - și în continuările sale „Ocean's Twelve” în 2004 și „Ocean's Thirteen” în 2007. Brad Pitt și George Clooney s-au reunit în 2008 pentru a filma „Burn After Reading”, urmat de „His Way” în 2011.

În afara platoului de filmare, cei doi împărtășesc o serie de pasiuni, inclusiv motociclismul și, desigur, umorul. Este o prietenie plină de dragoste și competitivitate, după cum au povestit într-un interviu acordat revistei „QG” în această vară. „Spun doar că avem o natură competitivă”, a spus Brad Pitt, înainte ca George Clooney să adauge: ”Vreau să te bat la orice muncă. Dar dacă nu o obțin eu, aș vrea să o obții tu”.