Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani

Cântăreţul britanic Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui hotel din Buenos Aires. Artistul avea 31 de ani.

Cu o oră înainte de a muri, Liam a postat pe contul său de Snapchat mai multe fotografii din timpul călătoriei sale în America de Sud. Pe 2 octombrie, el a participat la un concert susţinut de fostul său coleg, Niall Horan, în Buenos Aires. 

Poliţia a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo din capitala Argentinei printr-un apel de urgenţă care menţiona „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”.

Angajaţii de la ambulanţă au confirmat ulterior decesul cântăreţului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, Artistul avea „răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală. El a adăugat că serviciile de urgenţă au fost chemate la hotelul Casa Sur după ce au primit un apel la ora locală 17.04 (23.04, ora României). O echipă a sosit şapte minute mai târziu şi „a găsit bărbatul mort, iar mai târziu am descoperit că era cântăreţ într-o formaţie”, a continuat el.

Liam Payne a făcut parte din trupa One Direction, creată în 2010, alături de Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik şi Harry Styles. În 2016, trupa anunţa o pauză, iar artiştii au urmat cariere solo.