Trei melodii emblematice ale lui Robbie Wiliams din anii ‘90

Starul pop britanic Robbie Williams a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume. Iată trei piese-cheie din anii ‘90 care i-au marcat cariera şi pe care le poţi asculta şi pe aplicaţia Magic FM:

Angels

Această baladă de dragoste provine de pe primul album solo al lui Robbie Williams, lansat în 1997: „Life Thru a Lens”. Single-ul i-a lansat cariera și a devenit primul său hit. La Brit Awards din 1999, tânărul de 25 de ani a primit trei premii, inclusiv Brit Award pentru cel mai bun single britanic pentru „Angels”.


Let Me Entertain You

„Let Me Entertain You” este unul dintre cele mai cunoscute cântece ale lui Robbie Williams, scris de el însuși și Guy Chambers. Cântecul a fost lansat în 1997 ca al cincilea și ultimul single de pe albumul său solo de debut „Life Thru a Lens”. Piesa a ajuns pe locul trei în UK Singles Chart în martie 1998 și a fost certificată cu aur după ce s-a vândut în peste 400 000 de exemplare.


Millennium

„Millennium” este un cântec iconic al lui Robbie Williams, lansat în 1998 ca primul single de pe cel de-al doilea album de studio al său, «I've Been Expecting You». Acest imn classic dance-pop a ajuns rapid în fruntea topurilor din Marea Britanie, fiind primul single al lui Robbie Williams care a atins acest succes. De asemenea, piesa a fost difuzată pe scară largă în SUA și Canada, unde a apărut ca single principal pe albumul de compilație al lui Williams din 1999, „The Ego Has Landed”. Versurile cântecului evocă începutul mileniului și entuziasmul și anticiparea a ceea ce ne rezervă viitorul. Refrenul ușor de reținut și ritmul optimist îl fac un cântec de petrecere perfect, care încă rezistă testului timpului. Videoclipul melodiei este la fel de iconic, prezentându-l pe Williams îmbrăcat într-un costum argintiu elegant și cântând într-o lume futuristă.


Descarcă aplicaţia Magic FM şi ascultă oriunde te-ai afla cea mai bună muzică a anilor '80, '90. Descoperă cele mai recente hituri contemporane și citește articolele de pe site-ul nostru! Și nu uita de noi nici în mașină, unde ne găsești pe Android Auto! Poți să asculți live muzica postului tău preferat precum și podcasturile emisiunilor pe care ai vrea să le auzi din nou.