Magic News

Ce artişti români au şanse să fie antrenori la “Vocea României”

După ce Irina Rimeş a fost anunţată drept noul antrenor de la “Vocea României”, făra a se preciza pe cine va înlocui, alte nume sunt vehiculate pentru noul sezon al emisiunii.

Se pare că Adi Despot vor părăsi show-ul după numai un sezon, iar locul lui ar putea fi ocupat de Dan Bittman, Cornel Ilie de la “Vunk” sau Alex Velea.

Cornel Ilie este regizor muzical la “Românii au talent, iar Dan Bittman are experienţa în astfel de show-uri, fiind implicat în proiecte precum “X Factor”, “Vreau să fiu mare vedetă” şi “Dănutz SRL”.

Şi Loredana ar fi renunţat la emisiune, pentru a se dedica proiectelor profesionale, iar în locul ei a fost adusă Irina Rimes, artista originară din Republica Moldova, care a cucerit publicul din România.  

”Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea.”.