Magic News

Vanessa Paradis s-a căsătorit pentru prima dată. Imagini de la ceremonie

În acest weekend în care Franţa a sărbătorit calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal, Vanessa Paradis s-a căsătorit pentru prima dată.

Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 45 de ani a îmbrăcat rochia de mireasă şi i-a spus “Da” lui Samuel Benchetrit, scriitor şi regizor de 45 de ani, cu care are o relaţie de ceva timp. S-au întâlnit în 2016 la filmările peliculei “Chien” şi de atunci au rămas nedespărţiţi.

Cei doi s-au căsătorit la primăria din Saint-Simeon, iar un fotograf de la Parisien i-a surprins în momentul în care ieşeau fericiţi din primărie sub o ploaie de petale de trandafiri.

Ceremonia a fost una discretă, mirii avându-i alături pe prietenii apropiaţi, dar şi pe Lily-Rose, fiica Vanessei din relaţia cu Johnny Depp.

Înaintea lui Samuel, Vanessa Paradis i-a iubit pe Florent Pagny, Lenny Kravitz şi Johnny Depp, iar despre noul bărbat din viaţa ei a vorbit recent: “Samuel este un artist adevărat, un om plin de umanitate, sensibil şi tandru. Ştie să asculte, are cuvintele potrivite, este un om de suflet. Şi ca toţi creatorii este pasionat şi mereu în alertă”.

Sanuel este tatăl a doi băieţi  Jules (20 ani) şi Saul (11 ani), născuţi în timpul relaţiilor cu Marie Trintignant şi Anna Mouglalis.