Magic News

Cher va lansa “Dancing Queen”, un album cu coveruri ABBA – “Sunt fericită de cum a ieşit”

Pe 28 septembrie, Cher va lansa albumul “Dancing Queen”, un disc care conţine coveruri după piesele celebrei trupe suedeze ABBA.

De pe album fac parte piesele: "Dancing Queen", "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)", "The Name Of The Game", "SOS", "Waterloo", "Mamma Mia", "Chiquitita", "Fernando", "The Winner Takes It All", "One Of Us". 

Artista a fost inspirată de participarea recentă din distribuţia musicalului “Mamma Mia! Here We Go Again!” unde joacă rolul lui Ruby, mama Donnei, personaj interpretat de Meryl Streep.

"Întotdeauna mi-a plăcut ABBA şi am văzut musicalul original "Mamma Mia!" pe Broadway de trei ori", a declarat Cher. "După ce am filmat "Mamma Mia! Here We Go Again", mi-am reamintit de măreţia cântecelor nemuritoare pe care ei le-au scris şi am început să mă gândesc "de ce să nu fac un album cu muzica lor?". Cântecele au fost mai greu de cântat decât mi-am imaginat, dar sunt fericită de cum a ieşit. Sunt entuziasmată de ceea ce va auzi publicul. Este o perioadă perfectă". 

Cher şi-a pregătit această lansare dezvăluind un teaser pentru melodia  “Gimme! Gimme! Gimme!”, celebrul cântec apărut în 1979.

Lansat în urma cu 2 săptămâni musicalul “Mamma Mia!” se dovedeşte un real succes, cu încasări de 240 de milioane de dolari. Grupul ABBA şi-a anunţat revenirea cu două melodii care vor fi lansate în luna decembrie.

Cher a debutat alături de Sonny, soţul ei, în anii 60, cei doi cântând melodia “I got you babe”. Pentru Cher a urmat o cariera solo de succes, cu peste 100 de milioane de albume vândute.