Magic News

Sophia Loren, la 84 de ani. Fotografii memorabile cu diva italiană!

Cea mai frumoasă actriţă a Italiei, legendă a Hollywood-ului, actriţă adorată, Sophia Loren împlineşte pe 20 septembrie 84 de ani, dintre care cei mai mulţi i-a petrecut în faţa camerelor de filmat.

Cariera sa începea la 15 ani când a participat la un concurs de frumuseţe şi exploda în 1954 cu filmul “L’Oro di Napoli” în regia lui Vittorio De Sica, cel care avea să fie unul dintre regizorii săi preferaţi, şi în acelaşi an juca pentru prima dată împreună cu Marcello Mastroianni.

Timp de 10 ani, Sophia Loren a lucrat cu cei mai mari actori ai momentului, de la Clark Gable şi Peter Sellers la Jean-Paul Belmondo şi Vittorio Gassman.

În 1960, apărea alături de Jean-Paul Bolmondo în filmul “Ciociara”, iar în 1964, sub îndrumarea lui Vittorio De Sica juca alături de Mastrioanni în celebrul film “Matrimonio all'italiana”.

Actriţa şi-a schimbat look-ul în repetate rânduri, însă indiferent de transformări, a rămas de o frumuseţe legendară.

“Tot ceea ce puteţi admira la mine este datorită spaghettelor”, spunea Sophia Loren, femeia care încarnează cel mai bine frumuseţea, senzualitatea şi pofta de viaţă.

Dragostea vieţii sale a fost Carlo Ponti, bărbatul cu 22 de ani mai mare cu care a fost căsătorită din 1966 până în 2007 şi împreună cu care a avut doi fii.

“Carlo era italian, făcea parte din aceeaşi lume ca şi mine. Ştiam că era cea mai bună alegere.”, spunea actriţa într-un interviu.

Foto: Pinterest