Magic News

Cher şi alte femei celebre îi cheamă pe americani la vot

Cântareaţa Cher, actriţele Jodie Foster şi Julianne Moore au înregistrat un videoclip îi care îi îndeamnă pe americani să voteze la alegerile legislative din 6 noiembrie.

Clipul “Because It Matters”, produs de omul de afaceri Michael Bloomberg şi realizat de Jodie Foster, pare destinat, în special, femeilor, care pot schimba ceva dacă îşi exercită votul.

Printre vedetele care apar în clip se afla şi actriţa Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) sau Felicity Huffman (Desperate Housewives).

Materialul abordează probleme delicate ale societăţii americane, precum cea a armelor, din cauza cărora au existat numeroase incidente în şcoli. De asemenea, imigraţia, sănătatea, drepturile femeilor şi ale minorităţilor sexuale schimbările climatice, drepturile omului sunt la fel de importante pentru americanii care pot cu un simplu vot să schimbe lucrurile. Iar femeile sunt active mai mult decât oricând, iar “vocile lor sunt ascultate aşa cum nu s-a mai întâmplat înainte.”, a declarat Jodie Foster.

„Femeile din întreaga țară au preocupări și puncte de vedere puternice și pot face diferența mergând la urne în 6 noiembrie. Sperăm că această campanie, cu chipuri familiare din industria de divertisment, va inspira şi pe alții să-și împărtășească opiniile și, mai important, să ia măsuri în ziua alegerilor. Este foarte important”, a continuat Foster.

Alegerile din 6 noiembrie ar trebui să aducă reînnoirea în totalitate a Camerei Reprezentaţilor şi a o tremie din Senat.