Magic News

La 54 de ani, Monica Bellucci iubeşte din nou. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Actriţa italiană Monica Bellucci, considerată mult timp una dintre cele mai frumoase şi senzuale femei din lume, a vorbit pentru prima dată despre noul bărbat din viaţa ei.

Monica este foarte discretă în privinţa vieţii sale private, însă într-un interviu pentru revista Paris Match a declarat că în viată sa există un bărbat, cu cae nu s-a afisat inca in public. Totuşi, ultima Bond Girl a dezvăluit câteva detalii despre povestea de iubire pe care o trăieşte.

“Sunt de ceva timp cu cineva şi totul merge perfect. Eu nu sunt capabilă să ofer un trai aşezat, liniştit. Nu a fost niciodată cazul, cu excepţia copiilor mei. Cum să ceri cuiva ceva ce tu nu poţi da? Bărbatul cu care trăiesc nu are aceeaşi meserie ca mine, însă călătoreşte mult. Ritmul lui de viaţă îi permite să îl înţeleagă pe al meu.”

Frumoasa italiancă spune că se află într-un moment de graţie, de care încearcă să profite cât mai mult. “La 54 de ani, trăiesc un moment minunat, ca o libertate regăsită. Cariera mea este împlinită, iar tot ce se întâmplă acum este ca un bonus.”

Monica Bellucci a fost căsătorită din 1999 până în 2013 cu actorul francez Vincent Cassel, cu care are două fete: Deva, de 14 ani şi Leonie, de 8 ani.