Magic News

“Captain Marvel”, cel mai bun debut pentru un film cu o super-eroină

Cu Brie Larson, actriţă câştigătoare de Oscar, în rolul principal, “Captain Marvel” a avut cel mai bun debut la nivel global pentru un film cu o super-eroină.

“Captain Marvel” a avut încasări de 153 de mlioane de dolari în SUA şi de 302 milioane de dolari la nivel internaţional.

Cu un total de 455 de milioane de dolari, “Captain Marvel” a reuşit să depăşească filmul “DC Wonder Woman,”, lansat în 2017, care obţinea în primul weekend de lansare 228 de milioane de dolari.

“Captain Marvel” a înregistrat şi al doilea cel mai bun weekend de debut pentru o adaptare după benzi desenate, după „Avengers: Infinity War” (670 de milioane de dolari).

Acţiunea peliculei regizată de Anna Boden şi Ryan Fleck se desfăşoară în 1995, când Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi din galaxie.

Aceasta urmează un stagiu de pregătire într-o unitate militară de elită de pe planeta Kree, iar la revenirea sa pe pământ este prinsă într-un conflict intergalactic.

Brie Larson a studiat actoria de la vârsta de 6 ani şi şi-a început cariera în show-uri de televiziune şi sitcomuri. După mai multe filme în care a reuşit să atragă atenţia publicului, Brie Larson a cunoscut marele succes în 2015 cu filmul “Room”, pentru care a primit premiul Oscar la categoria Cea mai buna actriţă în rol principal.