Magic News

Celine Dion a dezvăluit de ce este atât de slabă

Celine Dion a explicat într-un interviu acordat pentru “Good Morning America” motivul pentru care este atât de slabă în această perioadă.

Artista si-a îngrijorat fanii în timpul Săptămânii Modei de la Paris, unde a fost prezentă la mai multe show-uri, cu silueta ei firavă, care i-a făcut pe mulţi să se gândească la faptul că artista ar putea fi bolnavă.

În vârstă de 51 de ani, Celine a făcut o adevărată paradă a modei la Paris, unde a apărut la braţul lui Pepe Munoz, dansatorul ei preferat. Însă ţinutele chic nu au putut ascunde că artista e din ce în ce mai slabă.

Întrebată de acest lucru, diva a refuzat să comenteze, fiind vizibil deranjată de întrebare. Până acum, când în interviul acordat, Celine a revenit asupra acestui subiect şi a povestit ce se întâmplă.

“Este adevărat că sunt un pic mai slabă decât înainte. Totul e bine, nu e niciun motiv de îngrijorare. Mi-am dscoperit o nouă pasiune… dansul”, a explicat cântăreaţa.

Pierderea în greutate este aşadar pusă pe seama dansului, Celine avându-l drept partener de dans pe Pepe Munoz, alături de care exersează de patru ori pe săptămână, după cum a dezvăluit.